Little Daddy and the Melvins

Op zaterdag 25 oktober geven Little Daddy and The Melvins een optreden in Zaal Sint Hubertus te Zaffelare.  Little Daddy & The Melvins zijn een coverband gesticht eind vorige eeuw (1999) en bezet door mensen van Lochristi en omstreken.

Liefhebbers van Blues en rock'n roll zijn welkom! De ondertussen legendarische ambiance en eigenzinnige interpretaties en bewerkingen van bestaande nummers, verzekeren een bijzonder optreden. Laat u verleiden en stap mee in de roes van bekende gitaarrifs, solo's, opzwepende beats en een dampende atmosfeer! Het café is gesloten maar de zaal blijft open! De deuren gaan open om 20 uur en ADK kost dit 7 euro.

Het is een pure live-band die een performance brengt van een mix van eigenzinnige hedendaagse covers, blues en rock ’n roll. Arno, Queens of Stonage, Triggerfinger, zelfs The Stones en Seasick Steve zijn te horen. Ze treden af en toe op en zijn ook actief op feestjes en fuiven.

Zang Rudy Coene & Ion Caspeele, lead guitar Mike Polfliet, bass Alex Mortier, rhythm guitar Paul Polfliet & Ion Caspeele, trompet Kristof Verwee en drums Koen De Vriendt. Meer informatie koen.de.vriendt@skynet.be

Scroll naar boven