Lochristinaar: Bedankt voor 600 likes!

Uitgerekend op nieuwjaarsdag beleefde Lochristinaar een volgend heuglijke moment: de zeshonderdste lezer die onze (facebook)-pagina “likete”.
Midden oktober was het al heel leuk toen we de kaap van 500 likes overschreden. Nu al, slechts 2 ½ maanden later, mogen we ons opnieuw tot jullie richten. Een nieuwe mijlpaal werd bereikt door 600 sympathieke lezers, wier interesse voor ons een dagelijkse bron van motivatie is.
Oprechte dank ook aan alle besturen, organisaties en verenigingen die het leven in onze gemeente boeiend en aangenaam maken en er zo ook voor zorgen dat we nooit uitgeschreven raken.
Dank aan alle personen die ons, gewild of ongewild, inspiratie bezorgden.
En – last but not least – dank ook aan onze sponsors, want zonder hen zou Lochristinaar.com niet mogelijk zijn.
We dachten de kaap van de 600 volgers wel te bereiken in de loop van 2015. Nooit durfden we dromen zo het jaar te kunnen starten. Maar we behouden een gezonde portie ambitie en richten nu onze blik op de kaap van 700 volgers.
Daarom roepen we ook uw hulp in. Hebt u voorstellen voor Lochristinaar.com? Zijn er activiteiten die u graag aangekondigd ziet of waarover we verslag kunnen uitbrengen? Laat het ons weten en stuur een mailtje naar info@lochristinaar.com .
Maar misschien nodigt u ook uw vrienden uit om Lochristnaar.com “leuk te vinden”?
We hopen ook in toekomst op uw steun te mogen rekenen en laat ons samen werken aan de volgende mijlpaal: op naar 700 volgers!!

 

Scroll naar boven