Lochristinaar blijft groeien - 2000 maal bedankt

Bennie
0 reactie(s)
Lochristinaar blijft groeien

© Bennie Vanderpiete

Maandag begint het nieuwe schooljaar. Maar de grote vakantie van 2018 zal ons nog lang bijblijven. Ook voor onze blog, Lochristinaar.com, was het een bijzondere zomer.

De voorbije maanden waren niet alleen erg warm, maar ook heel erg druk. Denken we maar aan de vele evenementen in onze gemeente: de uitzendingen op groot scherm van het wereldkampioenschap voetbal, “Rossekoppen” en het middeleeuws familiespektakel in Hyfte, LoPlage, Flanders Horse Event, de Zaffelaarse Belevenissen, Lodejardin en nog veel meer. We brachten groot nieuws zoals de sluiting van het Feestpaleis. Maar ook cultuur, politiek en minder grote tijdingen kwamen aan bod en kregen de nodige aandacht. Soms speelden we op verplaatsing en brachten bijvoorbeeld verslag uit van de Gentse Feesten, de Bevrijdingstocht in Lo-Reninge of de beeldenroute in Lissewege.

We zaten niet stil de voorbije zomer en steeds meer lezers vonden de weg naar onze site.

Met onze blog overschreden we recent op facebook de kaap van 2000 volgers, en we blijven groeien! De zomer van 2018 was historisch!

Aan die - ondertussen meer dan – 2000 “ likers” wiens interesse voor ons een dagelijkse bron van motivatie is: bedankt!
Dank ook aan alle besturen, organisaties en verenigingen die het leven in onze gemeente boeiend en aangenaam maken en er zo ook voor zorgen dat we nooit uitgeschreven raken. Dank aan alle kunstenaars en personen die ons inspiratie bezorgden. En, last but not least, dank ook aan onze sponsors, want zonder hen zou Lochristinaar.com niet mogelijk zijn.

Ook in toekomst mag u op ons rekenen en we kijken al uit naar wat komt. Morgen zijn we er met een uitgebreid verslag van de succesvolle bezoekdag op Wijndomein Nobel.

Maar vandaag klinken we eerst nog eens op die ”2000”. Bedankt!

Het team van Lochristinaar.