Lotto Belisol heeft veel pech onderweg

Jean Marie
0 reactie(s)

De Vlaamse klassiekers naderen en dan zit wielerminnend Vlaanderen niet alleen aan de buis gekleefd maar beleven ook honderdduizenden het langs de kant van de weg. Lotto Belisol kende al heel veel pech.

André Greipel en Frederik Willems zijn de laatste slachtoffers van valpartijen in het peloton. Ploegdokters zijn al 2 jaar vragende partij om de pijnstiller Tramadol (opioïde) op de verboden lijst te plaatsen. Deze pijnstiller verlegt de pijngrens maar zou ook de concentratie aantasten.

De ploeg behaalde dit jaar 10 overwinningen waarvan 6 door André Greppel. Kenny Dehaes (ex-Lochristi) behaalde 2 zeges. De benjamin van de ploeg (zie foto) is Boris Vallée (20 jaar).

Sportieve condities bij Belisol

Bij Belisol zijn er nog tot 30 april sportieve condities voor ramen en deuren. De teams staan klaar met sportieve condities, helemaal op maat van jouw project. En ze geven je ook graag alle advies over de nieuwe subsidies. Bij Belisol kies je voor de meest kwaliteitsvolle ramen en deuren tegen de beste voorwaarden en bovendien op en top Belgisch. Elke bezoeker ontvangt een leuke attentie. Ze zijn ook specialist in duurzame energie. www.belisol.be

Breng ook een internetbezoekje aan onze 7 andere partnersponsors. www.catalpa-sport.bewww.delozenboer.bewww.dekoning.bewww.electrocomputer.be - www.vindemia.bewww.sleepy.be en www.garage-willems-toyota.be.

Zo ben je op goede weg voor een attentie, een goede fles wijn, een etentje, een beter slaapcomfort, eigen sportieve ambities en een andere bank misschien? Of een milieuvriendelijke auto?

 Na de paasvakantie naderen Moederdag, Lentefeesten, Communies, Wijkkermissen, verlengde weekends, nog meer mooi weer?,  barbecues en de verkiezingen daar tussen door.

Studenten leven dan stilaan hun examenritme.