Massale opkomst voor opening nieuwe Delhaize

Bennie
0 reactie(s)
Opening nieuwe Delhaize Lochristi

© Tekst & Foto's Bennie Vanderpiete

In 1997 begonnen Dany Van Assche en zijn vrouw Nancy een Delhaize in Lochristi. 22 jaar later bouwden ze een volledig nieuwe supermarkt, naast de bestaande zaak. “Niet de grootste, maar wel de gezelligste Delhaize van het land” zoals ze het zelf verwoorden. Gisteren was er de openingsreceptie.

Grootse openingsreceptie

Gisterenavond was er de officiële opening van de nieuwe Delhaize met een receptie waarop iedereen welkom was. En die oproep werd massaal gevolgd. Twee uur lang schoven de – zeker meer dan 1000 - gasten aan om Dany en Nancy te feliciteren en eens door de nieuwe supermarkt te flaneren.

Binnen kon je o.m. een selfie laten maken. Buiten kon er naar believen gegeten en gedronken worden. Van vleesspiesjes en pastasalade tot lekkere fruittaartjes en ijsjes. Van streekbieren tot schuimwijn. De feestzone was omringd door foodtrucks en drankstandjes.

Dirk Bouters, Vanessa Chinitor en..Wendy Van Wanten

Op de kopzijde een podiumwagen waar Dirk Bouters het publiek muzikaal mocht opwarmen. Na een uurtje mocht hij ook zijn echtgenote Vanessa Chinitor verwelkomen.

Toen Dirk dan “Sergio-gewijs” in marcelleke en met cowboyhoed achter de micro kroop, zette het duo een medley van André Hazes-nummers en andere Hollandse meezingers in.
We waanden ons even op de Gentse Feesten en aan het podium werden de eerste voorzichtige danspasjes gezet.

Het publiek was opgewarmd en rond 20 uur was het dan de beurt aan Wendy van Wanten. En nadat de volwassenen vrolijk meegewuifd en meegezongen hadden op wat zuiderse en zomerse nummers, verzamelden de kinderen massaal op het podium om Wendy te begeleiden. Het feestje was goed vertrokken en zou nog even duren.Later op de avond trad ook nog Garry Hagger op. 

Lochristinaar ging net voor de opening, al even de winkel bezoeken. Wie nog niet de gelegenheid had om eens te gaan kijken, krijgt alvast een mooie impressie met onze fotoreeks.

Verder ook nog wat sfeerbeelden van de opening.

Veel kijkplezier.