Met “Ciclone” augustus afsluiten/vieren

Claudine
0 reactie(s)
Met “Ciclone”  augustus afsluiten/vieren

Tekst - Foto Claudine

Takagi & Ketra werkten voor dit vrolijke lied samen met Elodie, Mariah en Gipsy Kings. Een vrolijk dansbaar nummer, heerlijk zomers is het resultaat. Voor de groep levert  het ook weer dit jaar een  zomerhit op in Italië.

Drie opeenvolgende zomers een hit scoren, dat is waar Takagi & Ketra in Italië in geslaagd zijn.

"De zomer is het moment van het jaar dat er een verlangen is naar lichtheid en dans om het leven te vieren.  Dit jaar nog meer dan andere jaren. "Ciclone" is een nummer dat gemaakt werd om toch  te proberen een flinke dosis positieve energie over te brengen. We schreven het samen met Davide Petrella, Federica Abbate en Miki La Sensa. We zijn enorm blij dat  Elodie erbij is. Zij is een van de coolste stemmen in de Italiaanse pop. Ook met  Mariah, artieste uit Miami en rijzende muziekster, die we al  eerder leerden kennen is het altijd fantastisch om samen te werken. De legendarische Gipsy Kings bij het nummer betrekken, daar droomden we van.

“Cilcone”, is een lied over verliefdheid en verlangen dat steunt op  een uitbundige dans. Ongeordend worden Italiaanse en Spaanse zinnen gewoon door mekaar gemixt. Simpelweg  zomerse pret  met humor en een zuiders dansritme!