Midwinter

Marleen Rogiers
1 reactie(s)
Midwinter

Tekst Marleen - Foto Bennie

Wat doen we nu de Franse skigebieden gesloten zijn? En we toch zin hebben om te skiën in de kerstvakantie? U kan het boek ook ontvangen als u meedoet aan de wedstrijdvraag.

Dan reis je toch in je hoofd en lees je lekker vanuit je warme, luie zetel het boek Midwinter van Suzanne Vermeer. En wie weet ben jij wel de gelukkige die een gratis exemplaar wint. Spanning gegarandeerd!

Suzanne Vermeer is een pseudoniem. Toen de auteur Paul Goeken overleed werd in overleg met zijn familie beslist de boeken van Suzanne Vermeer voort te zetten.En met succes, alle boeken van Vermeer haalden de bestsellerlijst.

Acht jaar terug ging een vriendengroepje in Frankrijk, Val Thorens skiën. Alice de Vreede en Jurre slaagden er toen niet in haar vriend Noah te redden. Hij ontglipte hen en viel in een ravijn. De aanvankelijke onbezorgde vakantie mondde uit in een drama.

Sedertdien voelt Alice zich schuldig en blijft ze zichzelf verwijten dat ze niet in staat was haar vriend Noah te redden. Ze heeft ook nooit meer geskied.   

Nu studeert Alice voor arts. Haar schuldgevoel tegenover Noah blijft op haar drukken en bezorgt haar paniekaanvallen. Daarenboven word ze  gestalkt en heeft geen idee wie haar stiekeme stalker zou zijn. Dan nodigen haar vrienden van toen haar uit om terug samen te gaan skiën. Moeilijke vraag. Toch wil ze de uitdaging aangaan. Al was het maar om van haar eeuwige schuldgevoel af te raken. Als haar vriendin een anoniem manuscript krijgt waarin de teksten van de dreigbrieven verwerkt zijn, krijgt Alice het helemaal benauwd. Hoog tijd om de touwtjes weer in handen te krijgen.

Krijgt Alice een tweede kans? Kan ze dit keer wel iemand uit de sneeuw redden? Wie is haar stalker? Houdt ze het psychisch vol? Overleeft zij de tocht wel? Deze en nog veel meer prangende vragen worden al lezende opgelost, om naar een verrassend einde te gaan.

Wedstrijdvraag - Naar welk Frans skigebied trekt de vriendengroep op skireis? Uit de juiste antwoorden zal een onschuldige hand 3 winnaars bekend maken.

Binnen Lochristi wordt het boek bij u thuis afgeleverd. Buiten Lochristi kunt u het afhalen. Succes!

Antwoorden kan door  het antwoord te mailen naar info@lochristinaar.com Deelnemen kan tot en met 27/12/2020.

Vermeer Suzanne 2020 Midwinter. Amsterdam A.w. Bruna uitgevers.

ISBN 978 94 005 1248 1