“In mijnen tijd” - 30+ fuif in JH Lodejo op 1 april

Bennie
0 reactie(s)
In mijnen tijd  © Chiro Reinaert

“In mijnen tijd” – (30+) fuif in JH Lodejo op 1 april

JH Lodejo wordt op zaterdag 1 april omgetoverd tot een oase van nostalgie met de spetterende 30+ fuif “In mijnen tijd”. En dat is geen aprilvis.

Ben je 30+ maar houd je nog van eens goed uit de bol gaan? Noteer dan alvast zaterdag 1 april in je kalender. Die dag organiseert Chiro Reinaert voor dansgrage 30’ers, 40’ers, 50’ers en 60’ers de retro party “In mijnen tijd”. Ideaal voor een avondje uit met vrienden en dé gelegenheid om terug eens herinneringen op te halen. Na het optreden van een live band zullen de deejays de dansvloer in vuur en vlam zetten met een spervuur van tijdloze klassiekers. Het wordt een avondje “back to the 80’s, 90’s & nillies”. Terug naar de tijd van de schoudervullingen, de beenwarmers en spandex shorts. Maar ook de tijd van New Wave en zwartjassen.

Wie heeft de beste retro outfit?

De Paasvakantie inzetten met een avondje nostalgie dus. Haal dus nog één keer die glanzende training met bijhorende hoofdband van zolder  of trek die zwarte leren jas aan. En vergeet zeker geen gel in je haar te doen! Chiro Reinaert voorziet een prijs voor wie die avond de beste retro outfit heeft.

Tickets? 

“In mijnen tijd” is er enkel voor wie 18 jaar of ouder is (ID-controle in geval van twijfel). Tickets kosten in voorverkoop 7€ (of dus 280 “oude franken”) en zijn te verkrijgen bij Bakkerij De Waele, Café Picasso, het secretariaat van JH Lodejo en bij de leiding van Chiro Reinaert. Deuren openen om 20 uur en er is een bewaakte vestiaire. Waarna er tot zowat 03.30 uur kan gedanst worden.

In mijnen tijd  © Chiro Reinaert