Music on Sundays – Kids United en winter

Jean Marie
0 reactie(s)
Music on Sundays – Kids United en winter

Het zijn kinderen tussen 8 en 15, geboren en getogen in Frankrijk maar wier (groot)ouders uit andere windstreken kwamen. Ze haalden met hun medleys diamant en verkochten meer dan 700.000 albums.

Dit is een lied uit ‘Winter 2016’ met Gabriel, Nilusi, Erza, Gloria, Carla en Esteban.

Ze zingen medleys van Charlie Puth ft Meghan Trainor - Marvin Gaye -- Fréro Delavega - Ton visage -- Maître Gim's ft Niska - Sapés comme jamais -- Kendji - Me Quemo -- Justin Bieber - What do you mean en Adele - Hello.

Het is de tijd van vrome wensen en nieuwjaarsbrieven.

Multicultureel gezellig met kinderen deze muziek, die op hun manier graag hun toekomst zingend brengen in een wereld, die niet altijd roze geur is. De nieuwjaarsincidenten hebben dat weer eens duidelijk gemaakt.

‘k Vraag me af of de Ninovieters niet meer schrik hadden van die betoging met Forza Ninove en andere rakkers dan van hun ‘nieuw’ bestuur? Forse taal alleszins over ratten, pers en verraad.

In Molenbeek was er natuurlijk quasi complete chaos in de bijna ‘no go zones’ waar ouders niet meer in staat zijn op te voeden en alles wat gezag zou moeten hebben, wordt uitgespuwd door amokzaaiende enkelingen. Ook Antwerpen deelde in de brokken.

Portugal opent alvast de grenzen. Het land van emigratie heeft elk jaar 75.000 immigranten nodig. In ons bijna witte dorp zien we ze vaak als poetshulp en pakjesbezorgers, ook wel eens onderschept door de politie na een oproep van ‘Verdacht’.

Je zou bijna schrik krijgen van bange blanke mannen. ’t Is Driekoningen vandaag. Geniet van dit stukje muziek in diverse talen met kleurrijke kinderen.

Meer info via hun FB - http://facebook.com/WeAreKidsUnited