N70 wordt één streetfood!

Evarist Ganzelever
0 reactie(s)
N70 wordt één streetfood!

Tekst - foto © Evarist Ganzelever

Die Lootse steenweg blijft verbazen, en tijd om je te verbazen heb je wanneer stapvoets verkeer. Beschouw het als een van de weinige voordelen die een gebrekkige doorstroming met zich meebrengt.

Bloemen-, brood- en drankautomaten, daar had ik al weet van, maar onlangs was mijn oog gevallen op een dagschotelautomaat. En net toen ik dacht: 'Kijk eens aan, iets nieuws!', ontdekte ik op nog geen kilometer ervandaan een tweede.

Een banner die je toeschreeuwt met een inventiviteit die me aan de hoogdagen van de Brusselse Rue des Bouchers doet denken. Je merkt het op, intussen maak je de overweging of je iets in huis hebt voor deze avond en daar is de volgende automaat al. Duidelijk Nasi Time per lopende meter.

De grote baan kan in feite niet democratischer zijn. Van toprestaurants met verfijnde gastronomie tot een plastiek teiltje kip in de zoetzure saus, alles vind je op je dagelijkse steenweg.

Niet alleen voor iedere bek wat wils, maar ook naar ieders portefeuille. Benieuwd wat we nog allemaal gaan voorgeschoteld krijgen of door door onze strot gejaagd!

dagschotelautomaat