Nieuwbouwproject in Dorp Oost

“Øst wil een ontmoetingsplek zijn voor jong en oud”. In Dorp Oost 93-95-97-99 komt binnenkort een groot nieuwbouwproject met 68 appartementen en op vraag van de brandweer ook nieuw straatje, Hospiceweg. Kennis maken met het project kan heel binnenkort tijdens een opendeurweekend.

bouwproject Urbanlink Dorp Oost 93 95 97 99 Lochristi

Dorp Oost krijgt binnen afzienbare tijd een heel ander uitzicht, zoals u al kon zien op de openingsfoto. Verschillende huizen maken plaats voor meergezinswoningen. Vrijdag 10 maart (16-20 uur), zaterdag 11 en zondag 12 maart 2023 (10-17) kan u in Dorp Oost 93 alvast al kennis maken met het project.

bouwproject Urbanlink Dorp Oost Lochristi  Hospiceweg

“Rustig ontspannen en wonen wordt mogelijk gemaakt in deze groene en autoluwe woonomgeving Het project heeft een strak en modern ontwerp met daarbij een prachtig groenconcept waardoor Øst een zalige en unieke plek is om te wonen. Wonen in Øst streeft naar een gevoel van geborgenheid, modern comfort en onbezonnen wonen”, lezen we op de site.

bouwproject Urbanlink Dorp Oost Lochristi  Hospiceweg

Er is een aanbod aan appartementen met één, twee of drie slaapkamers met oppervlaktes tot 126 m² en grote kwalitatieve terrassen tot 49 m². De projectsite kenmerkt zich door vier speels geschrankte volumes, ingeplant in een ruime parkzone. Startprijs vanaf 265.500 euro.

Bovendien zijn alle appartementen voorzien van een uiteenlopende mix aan hoogwaardige materialen en duurzame installaties, gericht op de toekomst. Architectenbureau Project Architects werkte in samenspraak met landschapsarchitect Yvan Uylenbroeck aan de vormgeving, architectuur en groenaanleg. Overigens richt het project zich op duurzame elementen en hernieuwbare energie waarbij natuurlijke warmte uit de ondergrond wordt onttrokken (geothermie). Dit project komt in aanmerking voor 6% BTW, onder voorbehoud van voorwaarden.

De afbraakwerken starten in augustus 2023. Øst is een project van Urbanlink en alle info vind je via https://urbanlink.be/nl/nieuwbouwprojecten/ost/www.urbanlink.be/ost – 09 324 01 23

Scroll naar boven