Nieuws en acties

Jean Marie
0 reactie(s)
Pannenkoekenhuisje De Lozen Boer

© JMDB

Bij Belisol krijg je nu het glas aan 1 euro en je voetjes onder tafel bij De Lozen Boer voor 54 euro voor 2 personen. En veel meer.

Belisol

Ben je op zoek naar nieuwe ramen of deuren in pvc, aluminium of hout? Dan loont het de moeite om nu jouw keuze te maken. Bij aankoop van nieuwe ramen en deuren krijg je uitzonderlijk het glas aan 1 euro. Geniet van dit aanbod en bestel je ramen en deuren in een Belisol showroom of op de site.

Belisol bestaat dit jaar 40 jaar en het netwerk is nu verspreid over België, Nederland en Frankrijk. Er zijn 78 showrooms, 1.000 medewerkers en intussen werden er 4,2 miljoen ramen geplaatst en 500.000 deuren. www.belisol.be

De Lozen Boer

Je kunt nu een diner card reserveren voor 8 restaurants in Lochristi. Op 30 september 2017 loopt de actie bij AD Delhaize ten einde maar met de culinaire spaaractie kun je langs gaan bij De Lozen Boer voor 54 euro met zijn tweetjes. Het restaurant is open op maandag, dinsdag, donderdag en zondag maar je kunt alleen tijdens de week de bon inwisselen.

We hebben er intussen al van genoten en het viergangenmenu met voor- en hoofdgerecht, kaasplank en dessert waren gastrotoppers. Het was bovendien schitterend weer en we konden in de luwte en stilte van bomenschaduw en onder de parasol culinair genieten.

Op zondag 8 oktober 2017 organiseren zij opnieuw een wijndegustatie met verkoop en dit van 11 tot 19 uur in de Kerkstraat 24 te Zaffelare. www.delozenboer.be

Woning Kopen en verhuren

Immo Marc Everaert Lokeren

Tegenwoordig worden zo’n 30% van de nieuwbouwwoningen gebouwd om te verhuren. Zeker nu het rendement op spaarboekjes historisch laag blijft, zoeken mensen naar meer rendement en vinden dit ook in vastgoed. Dat kan druk op de prijzen zetten maar het is alvast interessant voor wie op de huurmarkt een stek zoekt. Ook renovaties zijn nu interessant bij dergelijke interestcijfers.

www.dekoning.bewww.immomarceveraert.be en www.augustijnskeukens.be  

Lochristi werkt nog samen met 4 andere partners. Zo opendeurt Sleeplife Oostakker van 29 september tot 14 oktober en zijn er speciale acties. www.sleeplife.be

De mosselen zijn nu top en C-Food verkoopt de beste kwaliteiten. Bouchots al geproefd? www.cfood.be

Ten slotte www.garage-willems-toyota.be voor onbezorgd rijplezier, nu de winter er aan komt en je wagen best winterschoenen kan gebruiken?

Op 1 augustus 2017 waren er in België 5.785.447 personenwagens. Dit is een stijging van 1,3% in een jaar tijd. Dat cijfer bevestigt de gemiddelde evolutie die de laatste tien jaar werd vastgesteld.

Het aantal auto’s met een benzinemotor stijgt met 6,2%, terwijl deze met een dieselmotor nog sterker dalen dan vorig jaar (-2,5%). Dieselauto’s blijven echter in de meerderheid, met 3.339.034 auto’s tegenover 2.335.349 benzinewagens.

Toyota blijft zich verder specialiseren in hybridenwagens maar kondigt ook elektrische aan voor de nabije toekomst. Dieselversies worden bij Toyota steeds minder en minder verkocht. Ze zijn dan ook niet heel actief in de branche van de bedrijfswagens.