Nieuws van bij de partnersponsors

Jean Marie
0 reactie(s)

Wat kort nieuws van bij onze partners. Een werkaanbieding, verlengde promoties en nieuw in 2014. Ondertussen zijn ze met 8. Ze houden Lochristinaar levendig en actief. Ook zij hebben promo’s en acties op bepaalde tijdstippen van het jaar. Een overzicht.

We mochten onafhankelijk, erkend verzekeringsmakelaar met Brocom-kwaliteitslabel De Koning Dorp West 122 – www.dekoning.be - verwelkomen, die ook het Crelanfiliaal in Lochristi beheert. Crelan is ook sportief actief in het veldrijden met Belgisch kampioen Sven Nys.

Na Catalpa sport – www.catalpa-sport.be is dit de tweede partner die er in 2014 bij komt.

Zo is voor ons de cirkel helemaal rond.

Belisol – www.belisol.be – Oost-Vlaanderen is op zoek naar een gemotiveerde verkoper voor buitenschrijnwerk in aluminium, pvc, hout en aanverwante materialen. Meer informatie via martine.vanvelthoven@belisol.be. Uw CV is welkom bij Belisol, Ruilare 77 – 9080 Lochristi.

Bij Belisol zijn er ook spectaculaire saloncondities tot 1 maart. De showrooms(oa Melle - Gent - ..) zijn open op 16 en 23 februari 2014. Meer info: http://www.belisol.be/nl/actie/saloncondities

Het autosalon is voorbij maar Toyota Willems verlengt ze nog tot eind februari. Met een wereldpremière in Brussel voor de Verso, kun je er ook milieuvriendelijke hybridenwagens vinden met een mooie korting.

http://willemslokeren-nl.toyotadealernetwork.be - http://garage-willems-toyota.be

Verder kun je via de banners ook onmiddellijk een virtueel bezoekje brengen aan de andere partners van Lochristinaar en wat zij allemaal te bieden hebben.