Nooit te laat voor nieuwe vriendschappen!

Marleen Rogiers
0 reactie(s)
Nooit te laat voor nieuwe vriendschappen!

Tekst Marleen Rogiers - Foto JMDB ©

Ontmoet Missy, haar nieuwe vrienden en hun extraverte viervoeters.

De 79-jarige Missy heeft het moeilijk. Het is stil geworden in haar huis. Weduwe, vereenzaamd, verwaarloosde vriendschappen en familierelaties maken het haar niet makkelijk. Ze mist haar man, heeft het allemaal al eens gezien en heeft nog weinig energie.  Ze weet van zichzelf dat ze een mopperkont geworden is. Ze voelt zich afgeschreven.

Dan ontmoet ze enkele markante figuren. Als ze de zorg voor een hond opgedrongen krijgt, moet ze wel dagelijks enkele keren naar buiten.

Neemt ze de uitdaging aan, of houdt ze de nieuwe contacten af? Ga je zelf de uitdaging aan door het boek te lezen? Aan jou de keuze.

Eerder boeiend dan spannend.

Eerder hartverwarmend dan ijzingwekkend.

De Engelse Beth Morrey was voorheen televisieproducent. Met “Een tweede kans voor Missy” debuteerde ze en werd meteen omarmd door het Engels publiek. Het is een mooie roman geworden met een ode aan de vriendschap, die leeftijd overstijgt. Een roman om warm van te worden met een verrassend einde.

Wedstrijd

Wil je ook een exemplaar? Beantwoord de prijsvraag en waag je kans: hoe oud is Missy? Stuur je antwoord uiterlijk op maandag 5/12/2022 naar info@lochristinaar.com – Graag ook je adres om het boek te kunnen bezorgen.

Morrey. Beth. 2022. Een tweede kans voor Missy. 2020 Hector Productions Ltd. 2022 Nederlandse vertaling Ambo/Anthos uitgevers Amsterdam, Ambo/Anthos en Mechteld Jansen. 410 blz. ISBN 978 90 263 5378 9. 

Update 8/12/2022: Jocelyne A. uit Lochristi mocht het boek ontvangen.