Notedo(r)p

Jean Marie
0 reactie(s)

Ontbijten op Moederdag voor het goede doel? Waar trekt Thierry Lauwers naartoe? Ben jij ook Crea? We bundelden wat actua voor deze aflevering van dorp in een dop.

Op zondag 5 en 12 mei organiseert het OCMW naar jaarlijkse gewoonte een ontbijtbuffet. De opbrengst gaat naar het Surplusfonds. Zo bezorgt het OCMW haar cliënten een extraatje voor Sinterklaas en de eindejaarsfeesten. Volwassenen betalen 12 euro en kinderen -vanaf 6 jaar- 7 euro. Voor de kleinsten is het ontbijt gratis.

Sinds 8 april kun je kaarten kopen aan de balie van het Sociaal Huis, Bosdreef 5A. Tot 26 april of 3 mei (eerste en tweede ontbijtzondag) kan er ingeschreven worden.

Thierry Lauwers hoeven we u wellicht niet meer voor te stellen. Zijn beelden aan de Bosdreef en in het centrum van Beervelde kom je vaak genoeg tegen.

Het was wat verrassend dat nieuws dat hij met partner richting Zomergem trekt om er een nieuwe uitdaging aan te gaan net nu hij 60 op de teller heeft staan. Eind april zoekt hij het weer veel verder en neemt hij opnieuw deel aan een internationaal kunstenaarsgebeuren.

De gemeente is op zoek naar creatievelingen om de kinderen die aan de crea-ateliers deelnemen te begeleiden. Elke woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag worden de handen uit de mouwen gestoken in Orphanimo met knap knutselen – kunstig koken - …

Meer informatie crea@lochristi.be

Roger Matthijs en Bertha De Clercq zijn 60 jaar gehuwd. Unieke huwelijksverjaardag! en dat vieren ze op 14/4 met familie en vrienden. Ook het bestuur zet hen dan in de bloemetjes.