Oost.Best finale in Gent

Jean Marie
0 reactie(s)
Oost.Best finale in Gent

Op 1 november had de halve finale in Lodejo Lochristi plaats en op zondag 1 december is het finale in Gent.

Oost.Best! kent zijn finalisten. Op zondag 1 december zullen A Fish Called Louis, Al di Miseria, Dorian And The Grays, Nicely Dressed, Our Lips Are Sealed, RedCoat, Unknown Five en Vermilion zingen en musiceren om de gouden medaille op het podium van de concertzaal van Vooruit in Gent.

Dan kunnen de bands voor de laatste keer tonen wat ze in hun mars hebben en wordt de ultieme winnaar bekend. De eerste finalist start om 16 uur.

Tickets kosten 6 euro en zijn verkrijgbaar via de deelnemende bands, bij platenwinkel Vynilla in Gent en online www.oostbest.be. Aan de kassa betaal je 8 euro.

De jonge bands hebben veel om voor te strijden. Niet alleen de eer maar ook een mooi prijzenpakket wenkt. Cash, repetitietijd, een tourbus, enkele optredens, … Een volledig overzicht van de prijzenpot is te vinden op de website.

Elke twee jaar werken onze provincie en acht jeugdhuizen samen om Oost.Best! te realiseren. De coördinatie ligt in handen van muziekclub N9 uit Eeklo.

Vorige editie won pop-rock band Red Juliette de finale. Even terug in de geschiedenis doen er vast en zeker nog enkele namen een belletje rinkelen: Intergalactic Lovers, Absynthe Minded, Sioen, Amatorski en Barbie Bangkok.