Paaseierenzoektocht Joepla

Jean Marie
0 reactie(s)
Paaseierenzoektocht Joepla

Zaterdag 6 april organiseert Joepla z’n paaseierenzoektocht, in samenwerking met de theaternamiddag van de cultuurdienst. Het evenement vindt plaats in de jeugdlokalen Orphanimo van 13 tot 17 uur voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Zij zorgen voor animatie, spelletjes, begeleiding, ambiance, veel eitjes en een theatervoorstelling! Komen, zoeken en vinden wordt de leuze van de dag!

Toegang kost slechts twee euro. Vieruurtje (drankje + koek) en paaseieren worden voorzien door Joepla. Tussen 15.30 en 16.30 uur genieten alle kinderen van een leuke familievoorstelling, zodat het terrein van Joepla leegloopt en de paaseieren kunnen neerdwarrelen.

paasei

Theatervoorstelling: 'Alles!'

Alles! dankt z’n succes aan de mengeling van entertainment (clownesk circus- en goochelacts) en meeslepend theater. In deze voorstelling word je meegezogen in de leefwereld van De Charel. Hij is een artiest die graag z’n kunsten toont en waarvan hij denkt dat ook de rest van de wereld onder de indruk zal zijn. Dat hij net iets te snel verliefd wordt, z’n trucs niet altijd op applaus worden onthaald en verliezen niet z’n beste kwaliteit is leert hij door de confrontatie met z’n publiek.

Ouders zijn welkom vanaf 15.30 uur op het moment dat de familievoorstelling start, om mee te genieten van dit theater spektakel. Ze voorzien genoeg animatoren mochten ouders niet kunnen aansluiten. Na de voorstelling, rond 16.20 uur gaan ze terug richting Joepla, om daar te beginnen aan de zoektocht.

Paaseierenzoektocht Joepla

Praktische informatie

Wanneer? Zaterdag 6 april, aanmelden tussen 13 en 13.30 uur. Daarna gaat de poort dicht.

Waar? Jeugdlokalen Orphanimo -Ingang langs de Koning Boudewijnlaan, naast de bib.

Schema? 13 uur Deuren open en 13.30u start van een leuke namiddag met spelen en animaties. 15.30 uur: Theatervoorstelling: ‘Alles!’. 16.30 uur Paaseierenzoektocht. 17 uur Einde en deur dicht.

Prijs? 2 euro/kind. Theatervoorsteling, drankje, koek & paaseieren inbegrepen.   Cash, aan de ingang te betalen.

Tickets? Inschrijven via www.lochristi.be/activiteiten Dat kan t.e.m. vrijdag 5 april. Wij raden sterk aan om in te schrijven. Kinderen die ingeschreven zijn mogen binnen tussen 13 en 13.20 uur.  Niet ingeschreven kinderen mogen binnen tussen 13.20 en 13.30.

Meer info? Speelplein Joepla (09 355 65 66 of speelpleinjoepla@lochristi.be).

Extra? Neem een duurzaam zakje mee voor de paaseitjes.