Partners

Het is bijna school. De klassen zijn al ingericht, de hectiek van een nieuw schooljaar trekt zich maandag op gang. Met Lochristinaar sturen wij maandag Evarist naar school maar dit nieuws van de partners brengen wij vandaag.

Hoe Cool trap of stap jij terug naar school?

In de Joepie van 19 augustus of Het Laatste Nieuws van maandag 1 september vind je de Fidea-advertentiebon. Met die bon kan men leuke oorbelletjes of neptatoos afhalen op het kantoor van De Koning hier – www.dekoning.be . Maak dan een selfie en deel deze via www.fideacool2skool.be en dan is het even afwachten. Haalt jouw foto heel veel likes op 6 september, dan maak je kans op een fandagticket voor 4 personen voor de Telenet Fidea Cycling Team fandag.

Catalpa-Sportwww.catalpa-sport.be – start volgende dinsdag 2 september om 20 uur met een nieuw spinningseizoen. Ondertussen is er ook een nieuw toestel ‘Vertical Knee Up’ waarbij je de buikspieren kunt testen. Handig misschien na een Bourgondische vakantie?

Het restaurant van De Lozen Boerwww.delozenboer.be – is open op maandag, dinsdag en dondermiddag. Op zondagmiddag kun je er een degustatiemenu genieten. Toen de zon nog scheen, genoten we op een schitterend terras van een ‘Fruits de Mer’ of zeevruchtenschotel. Lekker!

Over Bio Pelletswww.pelletbioheating.be – schreven we al een kennismaking – www.lochristinaar.com/nieuws/pellet-bio-heating – en het is nu afwachten of het licht uitgaat en de kachel misschien waakvlam blijft of knusheid brengt?

Belisol www.belisol.be – stopt eind dit jaar de wielersponsoring van de toppers maar blijft wellicht sportief meedraaien.

Nicolas Thiel – algemeen directeur – reageerde zo: “We kijken terug op drie jaren met een aantal mooie Lotto Belisol hoogtepunten, zoals de Tour van 2012 met drie ritoverwinningen voor Greipel en een vierde plek voor Van den Broeck. Het budget dat nu vrijkomt na stopzetting van de naamsponsoring wil Belisol aanwenden om het merk nog verder uit te bouwen. We zijn verheugd dat -nu we de fakkel mogen overdragen aan Soudal – de continuïteit van deze prachtige ploeg wordt gegarandeerd en beraden ons over onze toekomst in sportsponsoring.”

Bij Toyota komen de Herfstcondities er aan en ondertussen lanceerden ze twee vernieuwde modellen, de Yaris en de Aygo. U vindt ze bij Garage Willems in Eksaarde en Hamme. http://willemslokeren-nl.toyotadealernetwork.be – Het motto ‘Altijd Beter – Altijd Verder’ blijft.

Nu de herfst wellicht frisheid brengt, is het misschien lekker cocooning? De Belgian Luxury Beds of BLB bij Sleepy zijn lekker luxueus. We brengen tenslotte toch wat tijd horizontaal door. www.sleepy.be in Gent-Oostakker.

Immo Everaert is al een tijdje constante Immo in Lochristi en hij is meteen onze nieuwe partner. www.immomarceveraert.be

En wij? Wij blijven de vinger aan de pols houden en beloven u niets. Er zijn genoeg anderen. www.lochristinaar.com – Geniet van Uw dagelijkse blog! Like via FB www.facebook.com/lochristinaar

Scroll naar boven