Partners en sponsors

Opendeur en acties bij onze partnersponsors. Bij Vindemia kun je op vrijdag 8 november van 17 tot 21 uur terecht voor een mooie najaarsdegustatie. Ook op zaterdag is er opendeur van 11 tot 18 uur.

 

 

 

 

VindemiaLiefst 80 wijnen staan op de proeftafels en ook likeuren en eau de vie kunnen de smaakpapillen prikkelen. Diverse hapjes en wildpastei vergezellen deze eindejaarsdegustatie. Vindemia vind je in Zevenekendorp 110 – www.vindemia.be

 

 

 

Sleepy Gent - OostakkerBedtextiel voor het najaar 2103. Je vindt het in de Sleepywinkel van Gent-Oostakker langs de Antwerpsesteenweg ter hoogte van de R4 net als veel andere slaapgenot en comfort. www.sleepy.be – Het leven is beter in een Sleepybed.

 

 

 

BelisolBij Belisol kun je terecht voor ramen en deuren, maar ook voor rolluiken en garagepoorten. Ook duurzame energie staat hoog genoteerd. www.belisol.be

 

 

 

 

De Lozen BoerVerder is er natuurlijk De Lozen Boer. Niet alleen feestzalen maar ook een toprestaurant en het Pannenkoekenhuisje – www.lozenboer.be

 

 

 

 

Toyota Willems LokerenToyota verkocht in de eerste 9 maanden van dit jaar wereldwijd de meeste auto’s. Meer dan General Motors en de VW-groep. De Auris Touring Sports (ook hybride) is het meest recente model.

http://garage-willems-toyota.be vind je hier vlakbij in Eksaarde en ook in Hamme. Er is ook een mooi jong en betaalbaar tweedehandsaanbod.

 

 

Euronics Van Schoote Bij Euronics Van Schoote langs de Antwerpsesteenweg zijn er altijd promoties en zeker nu eindejaar nadert, misschien eens langsgaan? www.electrocomputer.be/ – Kocht er net een nieuwe vaatwasser en ze aanvaarden er ook ecocheques.

 

 

 

Imalinkwww.imalink.be uit Beervelde is een belangrijke speler en dienstverlener in de IT en zijn altijd op zoek naar talent. Een job in Gent of Brussel? Bekijk de vacatures.

Scroll naar boven