Proef de artisanale lasagnes van Bartigiano

Bart De Winne en Vicky Van Tichelt zijn al een hele tijd bezig met Bartigiano of hun lokale artisanale lasagnes van hoge culinaire kwaliteit in verschillende variëteiten. Je kan ze vers of diepgevroren op afhaaldagen in huis halen en zo een kant en klare voorraad opslaan. Bartigiano maakt ook ‘limited editions’, zoals binnenkort hun Halloween.

Bart volgde een culinaire opleiding te Koksijde, Hotelschool ‘Ter Duinen’ en verkoos in 2015 – in bijberoep – artisanale lasagnes te kokkerellen. Alles is huisbereid van lasagne vellen tot een mooi gamma van eindvariëteiten. Dat zijn bolognaise zonder- of met champignons, veggie, vis en kip maar ook af en toe seizoensgebonden een ‘Limited Edition’ met witloof, pompoen, Gentse Toinekaas, …

lasagne vel Bartigiano

Bij de Veggie proef je onder meer de op de Green Egg gegrilde courgettes en aubergines. Ook de kip wordt in alle seizoenen op die manier gegrild.

Het aanbod geeft klanten ook de ideale culinaire mogelijkheid om een lasagnebuffet samen te stellen, wanneer vrienden worden uitgenodigd of verjaardagsfeestjes worden gevierd. Het geeft de mogelijkheid om origineel én met succes gasten te verwennen.

lasagne Bartigiano Lochristi

Perfect mogelijk om er een passende en betaalbare wijn bij te kopen. Wat dacht je van Vigna Corvino Trebbiano d’ Abruzzo DOC 2021 (wit), Vigna Corvino Montepulciano d’Abruzzo DOC 2020 (rood) en Kala Salento Negroamaro Rosato 2021 (rosé) die als vineus geselecteerd in een perfecte match met het aanbod.

Bestellen doe je best online via www.bartigiano.be en dat kan telkens tot en met de laatste zondag van de maand. Afhalen gebeurt op hun adres Vaarlaars 11 – Lochristi, op de eerste donderdagavond van de maand. Dankzij de bevestigingsmail ben je zeker van jouw bestelling!

geroosterde kip lasagne Bartigiano

Wanneer fijnproevers naast die eerste donderdag, graag op andere tijdstippen ingevroren lasagnes willen afhalen (volgens voorraad), dan kan dat gerust na afspraak (info@bartigiano.be).

Limited Halloween Editie

Enkel deze maand komt de jaarlijkse Limited Halloween terug! Pompoencrème met chorizo, bolognaise saus, Parmezaan en natuurlijk de vers gemaakte mega-lekkere pasta. Bestellen kan tot en met zondag 29 oktober 2023 met afhaal op donderdagavond 2 november 2023 van 18 tot 20 uur.

Wil je Bartigiano en zijn lasagnes verder ontdekken? Of die ook bestellen? Neem dan alvast een kijkje op https://www.bartigiano.be/ en FB https://www.facebook.com/bartigiano.artisanalelasagnes

Lees en Win!

Lochristinaar mag als kennismaking 5 cadeaubonnen wegschenken ter waarde van 20 euro elk voor wie het juiste antwoord geeft op volgende vraag:

Hoeveel verschillende soorten lasagnes worden standaard aangeboden?

Stuur je antwoord uiterlijk op 24 oktober 2023 naar info@lochristinaar.com en vergeet vooral ook je adres niet. De 5 winnaars krijgen een Bartigiano cadeaubon toegestuurd.

Update 25/10/2023

Bartigiano – https://www.bartigiano.be/ – heeft 5 variëteiten in het reguliere gamma en dat zijn in alfabetische volgorde:

Kip
Met champignons
Veggie
Vis
Zonder champignons

Velen hielden het bij 4 of ook 9 – Jammer en vooral smakelijk!                                                                                                         

                                                                                                       Publi-reportage

Scroll naar boven