Promo’s bij de partners

Jean Marie
0 reactie(s)

Lochristinaar heeft zeven partner-sponsors en bij verschillende van hen lopen nu acties – promoties of zijn er jobs. We zetten ze graag in de kijker.

 

 

 

 

Bij Toyota garage Willems in Lokeren en Hamme is er opendeur op 13-14-15 september. (http://garage-willems-toyota.be) De Toyota Auris Touring Sports is dan eyecatcher. Tot nu toe had de Auris geen breakversie. De Corolla had die wel en de verkoop ervan was goed voor 25%. Dit wordt nu opgevuld met de komst van deze ruime break. Er is keuze tussen een 1.3 en 1.6 benzine – een 1.4D en 2.0D en ook een hybride met een 1.8 benzinemotor. Dit is meteen ook een primeur. De kritieken en besprekingen in de automagazines zijn positief en je krijgt ook de Toyotagarantie. Er is ook een afdeling ‘occasies met garantie’.

Bij Belisol loopt van 5 tot 15 september weer een glasactie. Wie ramen en deuren aankoopt, krijgt het standaardglas aan 1 euro. Deze actie liep ook vorig jaar en was een groot succes. Ondertussen rijdt Adam Hansen van Lotto-Belisol zijn zevende opeenvolgende grote Ronde. Hij begon met de Vuelta in 2011. In 2012 reed hij ze alle drie (Giro – Vuelta en Tour) en ook nu wil hij ze alle drie gereden hebben. Meer informatie www.belisol.com – De dichtst bijzijnde toonzaal is in Melle.

Bij Sleepy in Gent – Oostakker, Antwerpsesteenweg 1124 (vlakbij brug R4) is er nog tot 14 september de actie ‘Matrassen die u passen’. Eén of twee personen? De matrassen zijn nu voordelig geprijsd en je kunt er ook terecht voor boxsprings – lattenbodems – donsdekens – hoofdkussens en bedtextiel. Nu de herfst wat dichterbij komt, misschien een ideetje? Hun slagzin ‘ Het leven is beter in een Sleepy bed’ ken je natuurlijk al een tijd. Meer informatie www.sleepy.be

Imalink is een IT-bedrijf en biedt nu verschillende jobs aan voor analistprogrammeurs en dit zowel in Gent als in Brussel. Misschien ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en die vindt je misschien in Beervelde. Meer informatie: www.imalink.be

 

 

 

Verder is er natuurlijk Euronics - Wilfried Van Schoote langs de Antwerpsesteenweg waar je allerlei elektronica vindt van fruitpers, PC tot TV. Al wat je nodig hebt in keuken - huis of bureau. Meer informatie: www.electrocomputer.be

 

 

 

De Lozen Boer ( www.delozenboer.be ) en Vindemia Wijnimport ( www.vindemia.be ) zijn onze andere partners.

Bij de Lozen Boer kun je terecht voor een zondagse brunch, voor een fijne lunch in het restaurant en natuurlijk voor feesten. Hun ‘Taart+Textiel’ lokte medio augustus veel schoon volk richting De Lozen Boer.

 

 

 

Vindemia is gespecialiseerd in Franse – Italiaanse – Spaanse en Zwitserse wijnen. Die Zwitserse wijnen worden vooral gemaakt aan de grens met Italië waar een microklimaat heerst en waar men heel mooie wijnen kan maken. Het is zeker eens de ontdekking waard. Wat dacht je van een witte Merlot?