Puyenbroeck ontwaakt

Jean Marie
0 reactie(s)

Het toeristisch seizoen wordt ook in het provinciaal domein ‘Puyenbroeck’ op gang getrokken. We namen een kijkje in het paasvakantieprogramma.

Zoals altijd komen de paashazen op paaszaterdag om 14.00 uur naar Puyenbroeck. Er is voor elk kind tot 10 jaar een gratis zakje paaseieren en veel randanimatie. Poppentheater, circusacts, workshops en straatanimatie. Het grootste deel van de activiteiten gaat door in de tent op het evenementeneiland.

De paasvakantie is meteen ook de (koude) start van het toeristisch seizoen in het provinciaal domein. Vanaf zaterdag 30 maart rijdt het treintje, kun je fietsen huren of minigolf spelen. Ook de bootjes liggen dan klaar maar of deze al onmiddellijk veel succes zullen hebben bij dit weer is alleen maar de vraag.

Op de grote speeltuin vind je het nieuwe ooievaarsnest voor kinderen van 6 tot 14 jaar. Het klauterbos is verdwenen.

Op woensdagnamiddag (Paasvakantie) is er telkens om 14.30 uur op het evenementeneiland ook gratis kinderanimatie. Op 3 april komt theater ‘Hutsepot’ langs met ‘Janneman’. Jan de Tovenaarsleerling is dan hoofdrolspeler. Op 10 april worden de kinderen vergast op Zeemeermin aan land met de vervelende meester Haai en Blub het visje.

Meer informatie: www.puyenbroeck.be