Puzzelen met de Gezinsbond

Jean Marie
0 reactie(s)
Puzzelen met de Gezinsbond puzzelkampioenschap

Tekst JMDB - Foto Peter Gauster © - Affiche Gezinsbond

De Gezinsbond lanceerde een Puzzelkampioenschap verspreid over Vlaanderen en Brussel. Ook in Lochristi kan er gepuzzeld worden op vrijdag 18 november 2022.

Puzzelplezier voor de hele buurt

Onder het motto ‘Samen puzzelen is plezant’ organiseert de Gezinsbond voor de allereerste keer het Puzzelkampioenschap. Gezinnen nemen het tegen elkaar op om zo snel mogelijk een grote, unieke puzzel van 500 stuks te leggen. Iedereen kan deelnemen. (Groot)ouders en (klein)kinderen kunnen samen aan de slag in teams van 3 of 4 personen.

Het is niet zomaar een puzzel maar een prent, die zo uit een echte Jommekesstrip zou kunnen komen. De exclusieve puzzel werd speciaal voor het kampioenschap ontwikkeld in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Deelnemers hebben anderhalf uur de tijd om het zoekplaatje te vervolledigen.

Lochristi doet mee

In teams van 3 à 4 personen proberen zo vlug mogelijk een puzzel van 500 stukjes te leggen is de uitdaging op vrijdag 18 november 2022 van 19.30 tot 22 uur. De activiteit gaat door in ’t Fazantenhof, Bosdreef 5.

De prijs bedraagt 20 euro per team en als er 1 teamlid ook aangesloten is bij de Gezinsbond, betalen ze 10 euro terug op de lidkaart.

Inschrijven via de balie van het Fazantenhof. Het kan ook rechtstreeks via online formulier https://lochristi.gezinsbond.be/activiteiten/puzzelkampioenschap-1 - U kan ook Mireille Van Der Straeten contacteren via 0477 58 64 71 of haar mailen mireille.vanderstraeten@proximus.be