Repair Café in ’t Fazantenhof

Jean Marie
0 reactie(s)
Repair Café in ’t Fazantenhof

Op dinsdagavond 12 maart gaat het Repair Café door in ’t Fazantenhof. Het gaat niet alleen om herstellen van oudere spullen. Deze keer is er ook ‘swishing’ en zet Oxfam haar duurzame kledij in de kijker.

Geef oude spullen een nieuw leven

Voor het Repair Café staan herstellers tussen 18.30 en 21.30 uur met al hun kennis en kunde voor je klaar in ’t Fazantenhof, Bosdreef 5C.  Enkel met kapotte boeken en juwelen kan je deze keer niet langskomen maar alle andere herstellers zijn van de partij.

Swishing

IDM – www.idm.be - probeert steeds vaker de Repair Cafés te koppelen aan events die in de 6 gemeenten doorgaan. Zo wordt aan dit Repair Café een Swishing-event gekoppeld, met speciale aandacht voor textiel.

Tijdens het Café kan je je kleding-miskopen binnenbrengen en ruilen voor de miskoop van andere dames. Kledij binnenbrengen kan vanaf 18.30 uur en om 20 uur start de eigenlijke omwisseling.

Hip, gezellig én eco-minded. Meer info over hoe dit in zijn werk gaat? www.swishing.be

Oxfam Duurzame kledij

Textiel Oxfam wereledwinkel

Ook de lokale Oxfamwinkel zal aanwezig zijn in 't Fazantenhof. Dit keer zetten zij vooral hun textielproducten in de kijker. Oxfam is meer dan alleen eerlijke voeding. Textiel, zoals handdoeken, tassen, kledij, ... kunnen ook eerlijk en duurzaam zijn. https://www.oxfamwereldwinkels.be/nl