Restverkoop boeken Roger Poelman in het DSMG

De Heemkundige Kring ‘De Oost-Oudburg vzw' gaf vorig jaar zijn 50ste jaarboek uit. 115 auteurs schreven samen 9.307 bladzijden heemkundig nieuws ook uit eigen gemeente. Het jaarboek werd opgedragen aan Roger Poelman, gewezen voorzitter.

Louis Gevaert: “ Roger Poelman had met zijn kinderen afgesproken om het restant van boeken die hij geschreven heeft, te schenken aan de Heemkundige Kring De Oost-Oudburg en het DSMG.

Daar we de volgende jaren voor belangrijke meerkosten staan in verband met onze huisvesting zijn deze, maar ook andere giften, meer dan welkom.

Zo hebben we nu een belangrijk aantal boeken waarvan men dacht dat er geen exemplaren meer beschikbaar waren.

Wie interesse heeft voor de geschiedenis van Sint-Amandsberg (€ 20,00), Oostakker in de 20ste eeuw (€ 10,00), 125 jaar Groot Begijnhof te Sint-Amandsberg (€15,00) of wie een boek als aandenken aan Roger Poelman wenst, kan deze aankopen in het DSMG, Groot Begijnhof 46 te Sint-Amandsberg, elke zondag tussen 10 en 12 uur. (gesloten in juli en augustus). “

Ook bij de huidige voorzitter van de Heemkundige Kring De Oost-Oudburg, Louis Gevaert, Izegrimhof 9 te Destelbergen zijn er steeds exemplaren ter beschikking. Naar huis opsturen kan ook, maar dan komen er verzendingskosten (afhankelijk van het gewicht van de bestelde boeken) bij.

Daarvoor zult u beter eerst mailen naar louis.gevaert@dsmg.be of bellen (09 228 73 58) om de juiste prijs en het rekeningnummer te kennen.

Scroll naar boven