Sleeplife wint opnieuw

Jean Marie
0 reactie(s)
Sleeplife wint opnieuw

Tekst JMDB - Foto Sleeplife ©

Sleeplife is opnieuw verkozen tot Beste Winkelketen van België in de categorie slapen. Je vindt er al eentje op de Antwerpse steenweg (ter hoogte R4) in Oostakker.

Dankzij de geweldige steun van heel veel tevreden klanten werd Sleeplife voor een tweede keer verkozen tot Beste Winkelketen van België in de categorie slapen! Ze kunnen jullie niet genoeg bedanken voor het massaal stemmen! Hun 20 winkels in Vlaanderen zullen zich in de toekomst dan ook blijven inzetten om jou voelbaar beter te laten slapen.

Ze streven ernaar jou voelbaar beter te doen slapen. Dat doen ze door unieke slaapoplossingen te bieden, waarin je lichaam optimaal herstelt van de inspanningen overdag. Altijd met evenveel oog voor comfort als voor design. Een uiterst persoonlijke nachtrust op maat van jouw lichaam en op maat van jouw leven.

Vertrouw daarbij op de meest innovatieve producten, een correcte leveringsdienst en een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Ze blijven bereikbaar tijdens de werken ter hoogte van de R4. En er is extra parking voorzien aan de overkant bij Welda.

Dichtbij in Gent-Oostakker, Antwerpse steenweg 1124 - 9041 Oostakker - 09 355 98 01 of mail naar gent-oostakker@sleeplife.be – Gesloten op zon- en maandag - https://sleeplife.be/nl