Superprijzen bij Proxy Beervelde en Overmere

Jean Marie
0 reactie(s)

Ter gelegenheid van het 1 jarig bestaan van hun tweede vestiging in Overmere en het 22 jarige bestaan van Proxy Delhaize Beervelde, organiseerden uitbaters Jolien en Mark in september een grote wedstrijdactie. De hoofdprijzen waren niet mis.

Zowel in Beervelde als in Overmere was de hoofdprijs een Citroën C1 (prijs vanaf 9.175 euro zonder btw) en telkens nog 80 andere prijzen. Veel gelukkige gezichten zaterdagnamiddag die naar huis trokken met een volle kist groenten, een goedgevulde boodschappentas of een assortiment kaas- en gourmetschotel.

Alles verliep onder toezicht van een deurwaarder en zo schonken zaakvoerders Jolien en Mark 2 auto’s en 160 andere prijzen weg.

Winnaars Prxy Delhaize Beervelde

Proxy Delhaize Beervelde

Georgette won de wagen en schenkt die aan dochter Rani. Meer dan 1.200 klanten namen aan de actie deel.

Bij het 20 jarig bestaan van de vestiging in Beervelde nodigden ze hun klanten uit in het Feestpaleis. Klantenbinding is heel belangrijk voor hen.

Velen van ons wisselen kortingsbonnen in of sparen (mits betaling) ook voor een restaurantbezoek of voor keukengerief met korting.

Eindejaarsactie Unizo

Unizo Groot Lochristi start op 1 december met hun eindejaar actie en dat is al de vijfde keer. Hun motto is: "Koop lokaal. Zonder onze plaatselijke handelaars geen welvaart in onze gemeenten."

De klanten kunnen door aankopen te doen bij de 53 deelnemende handelszaken, zegeltjes sparen en zo kans maken op één of meer van de 260 prijzen. De hoofdprijs is 2.000 euro en de totale prijzenpot bedraagt meer dan 8.000 euro met 40 waardebonnen te besteden bij de deelnemende handelaars.