Ten huize van Annie Gansbeke

Ze ontwierp Flower Lovers (zijkant kerk Lochristi) in cortenstaal ter gelegenheid van Ambrosiana en was al eerder te zien op de Tuindagen in Beervelde en Flanders Horse Event. Nu stelt ze haar werken – na een expositie in Brussel – voor in een huiselijke sfeer.

Annie Gansbeke Heusden Destelbergen rood

In de bakkerij van de ouders in Destelbergen startte ze maar de academie lonkte. Haar broodje was gebakken – denk je dan – maar Annie koos zo’n 50 jaar geleden al voor een artistieke carrière al was dat toen niet evident.

Annie Gansbeke Heusden Destelbergen rood

Met verf, metaal, glas, stoffen, potlood en inkt gaat ze aan de slag. Textiel, juwelen, schilderijen, schetsen en aquarellen zijn de expressie van deze kunstenares.

'Impact' is het thema van deze tentoonstelling met de klimaatperikelen in gedachten. Rood is vurig en dat merk je in veel van haar werken.

“ Je kan er het best mee schilderen en mengen gaat ook vlot. Het is ook mijn passie en gedrevenheid die ik zo in de werken expliceer. “

Het enthousiasme straalt en vloeit altijd in haar kleurpaletten.

Annie Gansbeke Heusden Destelbergen rood

De tentoonstelling is nog te genieten n Heusden (Destelbergen), Muizendries 3 van 11 tot 19 uur op zondag 17 november en het ganse weekend van 23 en 24 november 2019. Meer informatie? www.anniegansbeke.be

Annie Gansbeke Heusden Destelbergen rood

Scroll naar boven