Tentoonstellingen in de oude brouwerij

Jean Marie
0 reactie(s)

Patrick en Marleentje Neyt - Kerckvoorde en dochter Isabelle stellen in het weekend van 24 tot 26 november 2017 tentoon in de oude brouwerij in Zaffelare.

Het is niet de eerste tentoonstelling die er doorgaat. Nu worden het kasten, schilderijen en wandtapijten die gekocht werden via kleinere veilingen.

Speciaal is het debuut van dochter Isabelle die een selectie stukken, die ze de afgelopen 2 jaar maakte in keramiek ook mee tentoonstelt. Potterie noemt ze het maar het zijn unieke werken.

Isabelle begon er zo’n 2 jaar geleden aan en heeft een draaitafel en atelier waar ze werkt. Sylvie - http://users.telenet.be/kerameionsylvie - geeft workshops en lessen in haar atelier in Destelbergen en het is daar dat ze zich stilaan de technieken eigen maakt. Van kunst durft ze nog niet helemaal spreken maar het zijn alvast ‘pièces uniques’ de vaasjes en andere voorwerpen die ze ontwierp en bakte. Elke week probeert ze 4 tot 8 uur vrij te maken voor deze hobby.

Je kunt de tentoonstelling in de Kerkstraat 24 te Zaffelare bezoeken op vrijdag 24 november van 19 tot 23 uur en ook op zaterdag en zondag 25 en 26 november 2017 ben je welkom van 11 tot 19 uur.