Tuindagen 8-9-10 mei 2015 : de affiche

Bennie
1 reactie(s)

Nog iets meer dan twee maanden en de tuinliefhebbers zullen weer  massaal afzakken naar het Park van Beervelde. Het thema van de 53ste editie van de Tuindagen -  “Tea in the Garden” - was al enige tijd bekend. Het voorbije weekend werd de laatste hand gelegd aan de affiche voor deze lente-editie. Opmerkzame facebook-gebruikers konden ze de voorbije dagen reeds ontdekken op de pagina’s van de Tuindagen en het Park van Beervelde.

Op een blauwe achtergrond ziet u een foto van de hand van Renaud,  een theepot versierd met rozen.  In werkelijkheid gaat het hier om een tasje dat zijn echtgenote Valérie Lavault kocht, het nieuwe thema indachtig.  Thee is volgens de laatste trends, de “nieuwe koffie” en er is geen betere plaats om van een kopje thee te genieten dan in de tuin, aan een weelderig gedekte tafel.
Nu is het aan de 220 standhouders om na te denken hoe ze dit thema kunnen verwerken in hun stand. Gudrun Cottenier en haar cursisten van de bloemenschool “De   Groene Verbeelding” gaan de uitdaging in elk geval al aan. Zij zullen een 40 meter lange  “Tea in the Garden” tafel dekken voor 120 personen.
De tuindagen vinden plaats op 8, 9 en 10 mei 2015, telkens van 10 tot 18 u. Een bezoekje kost slechts 10 euro, kinderen tot en met 14 jaar mogen gratis binnen.  Net als bij de vorige editie, kan u ook tickets online en in voorverkoop kopen aan 8 euro(via www.parkvanbeervelde.be).
Binnenkort magLochristinaar terug een aantal vrijkaarten weggeven. Geregeld onze site bezoeken is dus de boodschap.

Tuindagen Beervelde 2015

(©  Park van Beervelde)