Verkoop stickers Rode Kruis

Jean Marie
0 reactie(s)
stickeractie Rode Kruis Lochristi

© Tekst JMDB - Foto Bennie

Sinds donderdag 25 april is het weer zo ver. Nog tot en met donderdag 9 mei bemannen en bevrouwen de Rode Kruisvrijwilligers opnieuw de kruispunten/winkels in Lochristi voor de jaarlijkse verkoop van stickers.

De opbrengst van de stickeractie gaat integraal naar de lokale afdeling.

“ Met de aankoop van zo’n sticker investeer je eigenlijk ook in jezelf. Hopelijk niet, maar wie weet ben jij het wel die deze zomer tijdens het schoolfeest, sportfeest, … een zonneslag oploopt of je voet omslaat? Dan staan onze vrijwilligers klaar om jou te verzorgen! Andere dingen die we met de opbrengsten van de stickeractie doen zijn mee investeren in een hart veilige gemeente door het aanbieden van reanimatie lessen voor de bevolking.

Door een sticker te kopen geef je ons dat extra duwtje in de rug en kunnen we jou helpen wanneer het écht nodig is. Een kleine (financiële) inspanning voor jou, maakt voor ons een wereld van verschil! De stralende, hartverwarmende glimlach van één van onze vrijwilligers krijg je er gratis en voor niets bij. We worden er dus allebei gelukkig van. Zin om mee te verkopen? Dit kan ook meld je aan bij de verantwoordelijke aan de lichten in het dorp van Lochristi of stuur een mail naar pr@lochristi.rodekruis.be