Victor Boone (9) uit Lochristi wint en gaat naar het WK

Mc Donald’s organiseerde in samenwerking met Q Music een wedstrijd en Victor won. Hij gaat niet alleen naar Brazilië maar stapt ook zondag mee het veld op met de Rode Duivels.

Aan Vlaamse zijde won Victor, aan Waalse zijde was dit Lucas uit Eigenbrakel. Vrijdagmorgen om 06.15 uur stappen ze samen met hun papa het vliegtuig op en komen dinsdagavond terug.

Zij beleven er als Mc Donald’s Player Escort het WK van heel dichtbij. Ze spelen niet alleen zelf een wedstrijdje in Rio maar gaan er ook op uitstap.

Als kers op de taart mogen Victor en Lucas tijdens de tweede wedstrijd van de Rode Duivels tegen Rusland hand in hand met een speler het veld betreden.

Deze reis is natuurlijk een unicum waar papa mee van zal genieten. De schoolreis zal hij dit jaar missen maar alle toetsen zijn gemaakt.

Het begon met een heel snelle SMS naar Q-Music waarbij slechts 11 kinderen tussen 6 en 10 penalty’s mochten gaan trappen in Vilvoorde en zo de reis konden winnen. Hij scoorde zeer vlot en won. Met zijn broer van 6 spelen ze bij SK Lochristi waar ook papa een oud-speler is en momenteel nog ‘délégué’.

De grootouders – Gerrit en Lilly – zijn al 25 jaar actief bij de club waar ze als vrijwilligers aan de slag zijn.

 

Scroll naar boven