Vonkje

Laurien Rogiers (20) uit Beervelde schreef een eerste kinderboekje ‘Vonkje’. Het werd vorige week uitgegeven. 

De eindexamens liggen bijna achter de rug en dan mag ze zich bachelor kleuteronderwijs noemen. Laurien is een bezige bij. Als lid van de lokale afdeling KLJ zorgt ze voor kinderanimatie bij eetfestijnen. Haar vakantiewerk is al jaren ploegarbeid bij Volvo Trucks, waar ze ook binnenkort weer aan de slag gaat. Ze is evenwel gepassioneerd door kinderen en koos daarom voor het kleuteronderwijs, al proefde ze ook van de studie opleiding in het lager.

Vonkje is haar eerste boekje. Het werd een leuk prentenboekje vol passie geschreven. Fantasie en muzische werken komen elkaar tegen in een spannend avontuur, dat de kinderen betrekt en interactie losmaakt. Al spelend tellen en kennis maken met enkele instructiewoorden, maak kennis met spatten en druktechnieken. Kort samengevat, een spat van inspiratie, fantasie en humor.
Het is een wervelend en zelfs boeiend verhaal over Vonkje, Vlekje en Spatje. Het spreekt tot de verbeelding en zorgt voor interactie tussen verteller en de luisterende oortjes van het publiek. Het publiek omvat kleuters van het 1ste, 2de en 3de kleuterklas en 1ste leerjaar.  Maar het boekje is evengoed een tof doe-cadeautje voor de vele voorlees-oma’s en -opa’s, en ouders van kleuters en van 1ste leerjaar-kinderen.

Het omvat een mooi geïllustreerd verhaal, met zachte pastelkleuren waar je zo vrolijk van wordt. Een geslaagd en verantwoord concept helemaal selfmade!

Het boekje kost 16.50 euro en is verkrijgbaar bij de uitgever – bol.com maar ook bij Laurien zelf via mail naar laurien.rogierss@gmail.com (met 2x s idd)   

Rogiers Laurien. Vonkje, een muzisch verhaal. 2023. Soest NL, Uitgeverij Boekscout  ISBN  978-94-646-8770-5

Wedstrijdvraag

We mogen 1 exemplaar wegschenken. Stuur uw juiste antwoord op de wedstrijdvraag naar info@lochristinaar.com uiterlijk op 26 juni 2023.
Wat is de naam van de uitgeverij van ‘Vonkje’?

laurien.rogierss@gmail.com

Scroll naar boven