Welke ploeg loopt verkleed de 4 Uren Run & Bike?

Bennie
0 reactie(s)
4 Uren Run Bike - Verklede ploeg - © Bennie Vanderpiete

Tekst, foto en filmpje © Bennie Vanderpiete

Op 12 november is er terug de 4 Uren Run & Bike. Het wordt een feestelijke, laatste editie met heel wat verrassingen. Eentje ervan - een prijs voor de best verklede ploeg - werd vandaag bekendgemaakt.

Ook in 2022 zullen terug zo’n 300 deelnemers rondjes lopen of kilometers fietsen op de 4 Uren Run & Bike om zo, met behulp van sponsors, geld in te zamelen voor de 2 goede doelen. Dat zijn ook deze keer terug OOOC Luein en 11-11-11.

Laatste editie op 12 november

De 4 Uren Run & Bike is al jaren een vaste waarde op de kalender van sportief Lochristi. Maar op 12 november is er de allerlaatste editie, toch zeker in de huidige vorm. Het wordt een afscheid in schoonheid. Het organiserend comité van de 4 Uren Run & Bike zet daarvoor in op nog meer randanimatie. In 2021 zorgden de Youth Band van de harmonie “Willen is Kunnen” van Lochristi voor een muzikale verrassing voor de lopers. Dansschool DIOP en Dans en ballet Arabesk motiveerden de teams met hun optredens. Deze drie verenigingen zijn er dit jaar opnieuw bij maar de organisatie belooft voor de komende weken een aantal verrassingen waarbij ook nieuwe namen zullen bekendgemaakt worden. .

Prijs voor de best verklede ploeg

Nieuw is dat er dit jaar ook een prijs zal uitgereikt worden aan de best verklede ploeg. En dat wordt aangekondigd in een leuk filmpje dat u onderaan dit artikel vindt. Al is het vermoedelijk raadzaam om toch even stil te staan bij de keuze van de verkleding. Een bruidskleed met sluier lijkt ons niet aangewezen.

Filmpje

Al 14 ploegen

Op  dit moment, net één maand voor het evenement, zijn er al 14 ploegen ingeschreven: 11 loopploegen en 3 fietsploegen! Toeschouwers en supporters zijn uiteraard zeer welkom en kunnen genieten van een hapje en/of drankje in de bar. Er zal gedurende het hele evenement heel wat te beleven zijn.

Deelnemen? Nu inschrijven!

De 4 Uren Run & Bike zal doorgaan op 12 november 2022, van 14 tot 18 uur, op de terreinen van Floréac, Beerveldsebaan 4 te Lochristi. Deelnemen kan vanaf 10 jaar. Ploegen van volwassenen – zowel fietsen als lopen - bestaan uit maximal 5 deelnemers, jongerenloopploegen bestaan (verplicht) uit 8 deelnemers. Sinds 15 september kan je inschrijven via de website ( https://4urenrun-bike.be/ ). Wie zeker wil zijn van deelname, schrijft nu best al in.