Wie ontwerpt affiche voor SHREK – 30 jaar Muziekschool

Bennie
0 reactie(s)

Op 24, 25 en 26 mei brengt de muziekschool van Lochristi 4 opvoeringen van de musical “Shrek”. Op dit ogenblik loopt er een wedstrijd voor het ontwerpen van de affiche.

De muziekschool van Lochristi bestaat 30 jaar. En dat jubileum zal gevierd worden met een erg mooie productie. Momenteel wordt er al volop gestudeerd en gerepeteerd voor de musical “Shrek”.
Die zal de muziekschool dan op 24, 25 en 26 mei 2019 opvoeren in NTGent.

Wie ontwerpt affiche?

Voor hun opvoering van “Shrek” is de muziekschool nog op zoek naar een mooie affiche. En dat doen ze door middel van een wedstrijd. Iedereen – zowel kinderen, jongeren als volwassenen – mag deelnemen en een ontwerp insturen.

Dat ontwerp mag een tekening, een collage of een computerproject zijn. Het hoeft zelfs niet helemaal tot in de puntjes afgewerkt te zijn. Een leuk idee is al voldoende.
Wie hiervoor graag gebruikt maakt van de officiële logo’s, kan deze verkrijgen door een mailtje te sturen naar info@muziekschoollochristi.be .

Het resultaat van je creativiteit kan je dan – tot uiterlijk 17 februari 2019 om 21 uur - insturen via de wedstrijdpagina op de website van de muziekschool (http://www.musicalshrek.be/wedstrijd.html).

Mooie prijzen

Zodra het ontwerp ingestuurd is, verschijnt het op de website. En dan kan er gestemd worden door het grote publiek. Iedereen die een facebook-account heeft kan dagelijks zijn voorkeur uitdrukken. Stemmen dient te gebeuren op de affiche (en niet op facebook-berichtjes). U vindt onderaan het artikel een rechtstreekse link die het uitbrengen van uw stem vergemakkelijkt.

De affiche die de meeste stemmen behaalt, wint een combiticket voor Pukkelpop 2019! Een Bluetooth speaker van Bose en een Bluetooth hoofdtelefoon van Marshall gaan naar de dichtste ereplaatsen.

Na het afsluiten van de wedstrijd zal een jury zich buigen over alle inzendingen en ook een primus aanduiden. Dat is dan het ontwerp dat weerhouden wordt als basis zal dienen voor de uiteindelijke affiche. Voor die winnaar is een weekend Dinseyland voor 2 personen weggelegd!

Bekendmaking winnaars en start verkoop tickets

In het weekend van 2/3 maart wordt een officieel moment voorzien waarop de winnaars bekend gemaakt worden en de uiteindelijke affiche voorgesteld.
Dan gaat ook de ticketverkoop van start gaat. Kaartjes reserveren kan je nu ook al via de website (http://www.musicalshrek.be/tickets.html).

Bij dit artikel vindt u de 12 ontwerpen die reeds ingestuurd werden. En er zitten al enkele pareltjes tussen.
Binnenkort mag u meer nieuws verwachten over de musical “Shrek”, op Lochristinaar!

En wie nu graag zijn stem uitbrengt, kan dit via volgende link: 
https://woobox.com/mqf4i3?fbclid=IwAR1ic0BVVmwdNcM1ztnzOMLnt2qccHcCjahVZ...

(Afbeeldingen © Muziekschool Lochristi)