Win 2 vrijkaarten voor Comedy Night op Zaffelaarse Belevenissen

Bennie
0 reactie(s)

Volgende week zijn er terug de Zaffelaarse Belevenissen. Op vrijdagavond treedt Steven Goegebuur op tijdens de traditionele Comedy Night. Lochristinaar mag 5 x 2 vrijkaarten weggeven.

Nog net iets meer dan een week en het is terug 4 dagen feest in Zaffelare met de “Zaffelaarse belevenissen”.
We starten dit jaar op vrijdagavond 17 augustus om 20 uur met stand up comedian Steven Goegebuur” aldus organisator Thierry Van Hecke . “Steven is vooral gekend van het tv-programma “Foute Vrienden” en trad drie jaren geleden ook op in Lochristi. Hij staat ondertussen 5 jaar op de planken en zal in Zaffelare gedurende 2 x 45 minuten een overzicht brengen van zijn shows. Een “The best of..” dus.”

Lochristinaar mag 5 x 2 vrijkaarten weggeven aan zijn lezers.
Wat u hiervoor moet doen? U stuurt vóór dinsdag a.s. een mailtje met uw naam en uw adres naar Bennievdp@gmail.com , met het antwoord op de vraag : “Waar trad Steven Goegebuur in 2015 al eens op in Lochristi”?
De eerste 5 deelnemers die een correct antwoord insturen, winnen 2 vrijkaarten. Zij worden per mail verwittigd. Wij delen aan de organisatie de 5 namen en hun adres mee, en de winnaars kunnen vrijdag dan gratis genieten van een avondje steengoede comedy.

Het antwoord op onze prijsvraag stond trouwens in het artikel dat eerder verscheen op deze blog met het volledige programma van de Zaffelaarse Belevenissen.
Dat artikel - en het antwoord - vindt u via deze link.
https://www.lochristinaar.com/nieuws/zaffelaarse-belevenissen-met-erg-mooie-affiche

De Comedy Night vindt plaats in de grote feesttent in Zaffelare , op vrijdagavond 17 augustus, en begint om 20 uur. Kaarten zijn in voorverkoop te verkrijgen bij Skoebidoe aan 12 euro, de avond zelf betaal je 15 euro aan de kassa. Reserveren kan ook via info@zaffelaarsebelevenissen.be of telefonisch Thierry Van Hecke op 09 355 68 80.

UPDATE: De antwoorden stroomden binnen, de vrijkaarten vlogen de deur uit!
Niet meer mailen. Maar er is nog plaats en geloof ons...het is de moeite