Wintervonken: nog tickets voor Arrow op 14 januari

De 4de editie van Wintervonken is al halfweg. Nog 2 optredens te gaan dus. En na eerder George Dylan en Ave de Barro, is het zaterdag 14 januari de beurt aan Arrow. De opbrengst van de 4 concerten wordt, net als de voorgaande jaren, aan een lokaal goed doel geschonken.

Arrow is het project van gitarist Luc Geuvens en zangeres Eveline Billiau. Luc begon gitaar te spelen rond zijn 14de levensjaar, in de jeugdbeweging. Een van zijn leiders leerde hem enkele akkoorden en hij was meteen vertrokken. Eveline, een Gents muziekbeest met Oostendse roots (Gistel), zong zich in het seizoen 2011-2012 tot in de halve finale van The Voice. In 2015, tijdens een privé-optreden van Drawing Pins – een band waarin Luc meespeelt – kwam Eveline spontaan meezingen. Uit die jamsessie ontsproot het duo Arrow waarmee Luc en Eveline akoestische pop covers brengen. Bekende en ook wat minder bekende nummers.

Wintervonken Arrow © Margot Carton

Beiden hebben ondertussen heel wat ervaring opgedaan, in verschillende groepen. Momenteel zijn ze bezig met het samenstellen van een set die ze met een contrabassiste en een violiste zullen brengen. Daarmee zullen ze, dat is toch de bedoeling, deze zomer op grotere podia te zien zijn. 

Maar zaterdag 14 januari treedt Arrow dus als duo op in zaal Sfeervelde (Beervelde Dorp 58). Deuren openen om 20 uur. Een plaatsje reserveren doe je door een mailtje te sturen naar wintervonken@vzw-reinaert.be . Betalen (10 euro/persoon) doe je de avond zelf aan de kassa. De opbrengst van Wintervonken gaat dit jaar naar het kinderkankerfonds Koester.

In februari ’20 – net voor corona begon – nam Arrow een akoestische versie op van Crazy, de wereldhit van “Gnarls Barkley”. Zo krijgt u al een voorsmaakje van het concert van Arrow.

 

Scroll naar boven