Zomerse Pop-Up ‘The Barn’

Nog tot 8 september 2019 kun jij bij de Groep Mouton (Smalle Heerweg 160) genieten van lokale producten. De  pop-up is open op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 16 uur. Op zondag reeds vanaf 11 uur.

Pop Up The Barn Lochristi

Lokale producenten laten je genieten van hun culinaire hoogstandjes. Wat dacht je van een stukje ambachtelijke huis gerookte zalm van C-Food met een glaasje chardonnay van wijndomein Nobel? Of van een Reinaertbiertje van de Proefbrouwerij met heerlijke ham of droge worst van Duroc D’Olives? Heerlijke kruiden ook van Herbachef uit de Dorpsstraat.

Pop Up The Barn Lochristi

Op een heel rustig plekje wat weg van alle drukte kun je genieten van wat Xavier Leys (Fleur de Lys) hier in samenwerking met anderen bereidt.

Pop Up The Barn Lochristi

Vandaag 17 augustus is er spitvarken (vooraf reserveren!) en op 24 augustus een barbecue ‘Quatre Mains’, telkens om 19 uur. Op zondag 1 september kun je genieten van  een brunch om 11 uur.

De toegang is gratis en vlakbij is er een ruime parking. Kinderen kunnen genieten van de varkens of de schapen en kunnen ook op de springkastelen.

Meer informatie? Via FB https://www.facebook.com/events/356564331699867/

wijn Nobel Lochristi

 

Scroll naar boven