Actueel

Jean Marie
0 reactie(s)
Chloë en Lotte in Benin

Chloé Deléhouzée (21 – Lochristi) en Lotte Buyle (20 – Laarne) zijn laatstejaarsstudenten voeding- en dieetkunde aan de Odisee campus Gent. Ze zijn nu 3 maanden op stage in het West-Afrikaanse Benin en verblijven er nog tot half juni.

Jean Marie
0 reactie(s)
kwb garageverkoop Lochristi

KWB Lochristi organiseert op zondag 5 mei voor de elfde keer een garageverkoop.

Machteld Moijson
0 reactie(s)
Tentoonstelling "De Bewaarschool"

Het oude kleuterschooltje van Zaffelare in de Kanunnik Triestlaan wordt gesloopt na een afscheidstentoonstelling. De kleuters kregen vorig schooljaar een nieuw onderkomen en daarom mochten kunstenaars daarna de lege lokalen als atelier, tentoonstellingsruimte, toneel- en concertzaal gebruiken. 

Bennie
0 reactie(s)
VROB - eigen radiowagen

© Bennie Vanderpiete

Morgenavond gaan de Chirofeesten van Beervelde van start. Ook dit jaar zal evenementenradio VROB gedurende 3 dagen uitzenden vanop het terrein in de Kloosterstraat. Voor het eerst zullen ze dit doen vanuit hun nieuwe, eigen, radiowagen.

Jean Marie
1 reactie(s)
Nele Van Hoyweghen

© Vlaamse Jeugdraad

"De klimaatzaak is gewoon enorm gepolitiseerd en iedereen blijft in zijn echokamers zitten.”. Nele Van Hoyweghen (20) uit Lochristi is nu 1 jaar VN-jongerenvertegenwoordiger voor duurzame ontwikkeling. 

Bennie
0 reactie(s)
Koen Van Poucke Hoofdcommisaris Puyenbroeck

© Bennie Vanderpiete

Koen Van Poucke werd benoemd tot korpschef van de politiezone Puyenbroeck. Eergisteren legde hij de eed af bij Yves Deswaene, burgemeester van Lochristi en voorzitter van de politieraad.

Jean Marie
0 reactie(s)
paasbloem narcis

© JMDB

Nieuws van uit de provincie en de gevolgen - verbeteringen hier. Een nieuwe coalitie diende zich aan met N-VA, Groen en CD&V maar nog steeds is er geen gouverneur. Daarover wordt al maanden gebakkeleid binnen de Vlaamse regering. N-VA en Open VLD houden elk het been stijf. Topbenoeming.

Jean Marie
0 reactie(s)

Op 24 april om 19.30 uur organiseert Sleeplife in samenwerking met ’t Lang Leven en Weleda een gratis event.

Jean Marie
0 reactie(s)
Paaseierenzoektocht Joepla

Zaterdag 6 april organiseert Joepla z’n paaseierenzoektocht, in samenwerking met de theaternamiddag van de cultuurdienst. Het evenement vindt plaats in de jeugdlokalen Orphanimo van 13 tot 17 uur voor kinderen van 4 tot 12 jaar. 

Bennie
0 reactie(s)
Sons for Parkinson Lochristi

© Bennie Vanderpiete

David en Tim zullen op 22 juni – samen met 11 vrienden – “La Cannibalette” fietsen en de Mont Ventoux beklimmen. Zo zamelen ze geld in ten voordele van het onderzoek naar Parkinson. Vorige zaterdag werd het hele project, en het wielerteam van “Sons for Parkinson”, voorgesteld.

Pagina's

Subscribe to RSS - Actueel