Cultuur

Evarist Ganzelever
0 reactie(s)
Lang Leve de muziek Gent tentoonstelling

Toegegeven, wie heeft er nu geen favoriet nummer in het Nederlands? Liedjes of refreintjes die we luidkeels meezingen, die in ons collectief geheugen gegrift zitten en telkens opduiken op momenten dat we denken dat ze van de aardbodem verdwenen zijn.

Jean Marie
0 reactie(s)
Markant Lochristi

Markant bestaat hier onder twee afdelingen, nl. Lochrist en Zeveneken. Parallel met de bestaande groep gaat een nieuw team van start met een eigen actueel en wat jonger programma. 

Jean Marie
0 reactie(s)
dOude Pastorie Hijfte Lochristi Gault Millau 2019

© JMDB

Culinair België kan weer de gastronomische toer op. We gingen op zoek naar adresjes vlakbij en kwamen hier bij dezelfde Lootse smaakmakers uit.

Jean Marie
0 reactie(s)
Na de oorlog, de terugkeer

Op 10 en 11 november, in zaal Sint-Hubertus te Zaffelare wordt ‘De terugkeer’ gebracht, een nieuwe theaterproductie, gecreëerd door en voor mensen van eigen bodem.

Chantal
0 reactie(s)
Rondreis Andalusië

© Chantal Blondeel

Dit jaar even gekozen voor een andere manier van reizen, een begeleide groepsreis met Diederik Reizen uit Assenede, wat héél goed is meegevallen. Even niet zelf moeten uitstippelen waar men heen wil, of wat men wil bezien. De gids van Diederik reist mee vanuit Zaventem.

Jean Marie
0 reactie(s)
Miguel Wiels ongecensureerd

© Bas Bogaerts

Het boek over en met Miguel Wiels werd vorige week voorgesteld in de Sint-Pietersabdij. Tal van Bekende Vlamingen waren aanwezig en spraken over hun samenwerking met deze topmuzikant uit Beervelde. Ongecensureer is 175 bladzijden dik. We schenken er eentje weg.

Machteld Moijson
0 reactie(s)

Op vrijdagavond, 9 november 2018 om 20 uur treedt in de kerk van Hijfte, Belgian Brass op. Zij brengen hun programma Greatest Hits.

Machteld Moijson
0 reactie(s)
Komisch mysterie in Zaffelare

Vandaag en morgen 19 en 20 oktober, telkens om 20.15 uur brengen de Onnozele Kinders onder leiding van Luc Van Autreve in het Lentecongrescentrum een herneming van hun interpretatie van Mistero Buffo.

Evarist Ganzelever
0 reactie(s)

40 jaar na zijn dood staat Jacques Brel terug op de bühne. Naar aanleiding van het overlijden van de begenadigde chansonnier brengt Music Hall een ultiem eerbetoon aan deze Franstalige Vlaming, zoals hij zichzelf noemde. 

Jean Marie
0 reactie(s)
Tuindagen Beervelde oktober 2018 Reynaert

© JMDB

De herfst editie 2018 zal doorgaan op 12, 13 en 14 oktober van 10 tot 17 uur. Ze staat in het teken van het epos van de vos Reynaert. We mogen 30 vrijkaarten wegschenken.

Pagina's

Subscribe to RSS - Cultuur